TROUWEN

De mooiste dag van jullie leven!

Unieke trouwlocatie nabij Breda

Wij creëren de juiste sfeer voor jullie huwelijk.

HUWELIJKSCEREMONIE

De ceremonie, het romantische moment waarbij jullie, in samenzijn van jullie familie en vrienden, JA tegen elkaar zeggen.

Het Koetshuijs heeft een prachtige ceremonieruimte waar de combinatie van landelijk en modern samenkomen. Grote houten balken in het plafond en een geweldig mooie open haard in het midden van de ruimte. Op een mooie zomerse dag slaan we de grote tuindeuren open en lichten de zonnestralen de ruimte op of kiezen jullie ervoor om buiten te trouwen.

De tuin van het Koetshuijs heeft verschillende groene perkjes waar de ceremonie perfect kan plaatsvinden. Het geluid van de vogels, de wind in je haar, de ruimte om je heen; het zorgt voor een romantische, onalledaagse sfeer!

BORREL & DINER

Na de ceremonie proosten jullie samen met jullie gasten op jullie liefde & geluk op het terras van Het Koetshuijs. Terwijl ons personeel ervoor zorgt dat jullie gasten worden verwend met heerlijke hapjes & drankjes, hebben jullie als bruidspaar de tijd om felicitaties in ontvangst te nemen.

De locatie leent zich ook perfect voor prachtige foto’s met jullie daggasten! Aan de voorzijde van Het Koetshuijs, maar op ruime afstand van het terras, ligt Restaurant Hof Oud Strijbeek. Chef Henri Brouwers is een top kok en verzorgd voor jullie graag een luxe driegangendiner. Maar ook voor een ongedwongen shared dining, BBQ of walking dinner draait hij zijn hand niet om. Er is een apart gedeelte in het restaurant om met alle bruiloftsgasten te dineren, maar uiteraard is dit ook mogelijk in Het. Koetshuijs zelf of in de tuin van Het Koetshuijs.

Uiteraard zijn kinderen op jullie feestelijke dag meer dan welkom en besteden wij aandacht aan een lekkere en leuke invulling voor de allerkleinsten.

FEESTAVOND

Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk ook een spetterende feestavond! Het Koetshuijs biedt ruimte aan max. 130 gasten. Het personeel zorgt voor full service tot op de dansvloer en onze chef verzorgd heerlijke hapjes.

Het enige wat jullie nog moeten doen, is de liefde vieren met al jullie vrienden en familie!

Wat gasten zeggen;

Sfeerimpressie

Trouwen jullie in Het Koetshuijs?